7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байер Леверкузен – Атлетико Мадрид, прогноза Шампионска лига, 1/8 финал (21.02.)

В един двубой от осминафиналите в Шампионска лига един срещу друг излизат Байер Леверкузен и Атлетико Мадрид. Първата среща между двата тима ще се проведе във вторник, 21 февруари, от 21:45 часа българско време на БайАрена в Германия. Двата отбора се познават добре, тъй като се срещнаха на тази фаза в турнира и преди 2 сезона. Тогава Атлетико се класира напред след разменени победи с по 1:0 и успех след дузпи.

Байер Леверкузен спечели с 3:1 през уикенда при гостуванто си на Аугсбург. Това бе втора поредна победа за аспирините в Бундеслигата. Въпреки добрата форма, момчетата на Роджер Шмид остават на 8-мо място в класирането с актив от 30 точки. С оглед на това Байер може да хвърли всички сили в Шампионската Лига, където среща добър турнирен боец.

Хакан Чалханоглу пропуска всички срещи до края на сезона заради наказание от УЕФА. Джонатан Тах пък е контузен и няма да може да бъде използван от Роджер Шмид. Така в центъра на защитата на аспирините ще видим Омер Топрак и Александър Драгович. В средата на терена под въпрос за мача е Свен Бендер, като неговото място най-вероятно ще заеме Чарлес Арангиз.

Атлетико Мадрид разби с 4:1 като гост Спортинг Хихон през уикенда. Въпреки втората си поредна победа в Примера, дюшекчиите остават на 4-то място в класирането с актив от 45 точки. Момчетата на Диего Симеоне се надяват на добро представяне в Шампионската Лига, където загуби финала от Реал Мадрид преди година.

Тиаго, Аугусто Фернандес, Ян Облак и Хуанфран пропускат мача заради травми. На вратата на Атлетко, Диего Симеоне ще заложи на Мигел Моя. След като отбеляза хеттрик в рамките на 7 минути през уикенда, Кевин Гамейро ще стартира като титуляр за сметка на Фернандо Торес.

Както и преди 2 години очакваме сериозно тактическо надиграване между Роджер Шмид и Диего Симеоне. Байер Леверкузен и Атлетико Мадрид ще заложат на здрава игра в защита, която може да коства зрелището поне в първия двубой на БайАрена.

236Байер Леверкузен  Атлетико Мадрид737 1
Стадион: „БайАрена“, Леверкузен
Начало: 21 февруари 2017, 21:45 часа
Главен съдия: Антонио Матеу Лахос (Испания)
Прогноза: Под 2.5 гола
Коефициент: 1.57 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации