8.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ейбар ще справи с Осасуна у дома

Ейбар – Осасуна
Начало: 17 окт 2016 г., 21:45 ч.
Примера Дивисион, VIII кръг
Стадион: „Естадио Мунисипал де Ипуруа“
Прогноза: 1 @ 1.75 Efbet.com

Ейбар има само две загуби от началото на сезона и заема 9-то място във временното класиране на испанското първенство. Ако не бяха пораженията от Малага и Депортиво, то отборът можеше да се намира дори в Топ 5, тъй като показа много силна игра срещу съставите на Севиля, Реал Мадрид и Валенсия.

В миналия кръг Ейбар спечели точка като гост на „Бернабеу“ след равенство 1:1 срещу „Кралския клуб“. Преди това воденият от Хосе Луис Мендилибар тим спечели с 2:0 у дома срещу Реал Сосиедад, а в предходното домакинство направи 1:1 със Севиля. В шест поредни мача тимът на Ейбар няма загуба на собствен терен. Те се чувстват сигурни, когато играят на „Естадио Мунисипал де Ипуруа“ и феновете им очакват победа в предстоящия мач.

Осасуна е на 19-то място в подреждането със само три точки в актива си. Новакът все още няма победа след завръщането си в Примера и надали в Ейбар може да спечелят трите точки.

Тимът от Памплуна изпусна чудесен шанс да запише първия си успех в миналия кръг, когато направи равенство 2:2 у дома срещу Лас Палмас. Възпитаниците на Енрике Монреал пропиляха аванс от два чисти гола и в крайна сметка се задоволиха само с точка. В последния си мач на чужд терен те загубиха с 1:3 от Виляреал, а преди това отстъпиха на Реал Мадрид с 2:5.

Предвид силното представяне на Ейбар пред собствена публика и лошата форма на Осасуна от началото на сезона, то напълно очаквано домакините са фаворит за спечелването на мача. Ейбар не е сред най-резултатните отбори в Примера и няма причина да търсим друга опция за този двубой, така че ще заложим на победа на момчетата на Хосе Луис Мендилибар.

Гледай Ейбар – Осасуна на живо от тук Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации