8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Ла Лига: Валенсия – Реал Мадрид (22.02) прогноза

Реал Мадрид гостува на Валенсия в отложен мач от испанската Примера Дивисион. Двата отбора ще премерят сили в сряда вечер, от 19:45 часа българско време. Двубоя на стадион „Местая“ ще се излъчва пряко в сайта на Efbet.

Домакините продължават да се борят в долната половина на таблицата. Все още имат аванс от застрашените от изпадане тимове, но ако продължават със същото темпо, съвсем скоро ще попаднат в опасната зона.

„Прилепите“ регистрираха две поражения и равенство преди в изминалия кръг да спечелят трите точки като домакини на Атлетик Билбао. След 2-0 у дома, Валенсия успяха да запазят 15-та позиция в лигата с актив от 23 точки.

С тази победа над Билбао, „прилепите“ загатнаха за възможностите, а феновете им си отдъхнаха и очакват нещо повече от любимия си клуб, който до скоро бе сериозен опонент и за най-добрите отбори в лигата.

Реал Мадрид продължава с доброто си представяне в шампионата, а последната им и всъщност единствена загуба през този сезон, като гости на Севиля в началото на годината сякаш е забравена.

Реал Мадрид са лидер в класирането и макар Барселона да са вече само на точка от тях, то „белия балет“ е с два мача по-малко, което може да им донесе комфортен аванс.

Гарет Бейл е вече на линия за гостите, и макар да отсъства дълго време, не му трябваше много за да се разпише в противниковата врата, което стори при последната победа на клуба му над Еспаньол.

В състава на Валенсия има няколко контузени футболисти в лицето на Монтоя и Родриго Морено, но пък за сметка на това в игра се очаква да видим Хосе Гая.

Прогноза: Победа за Реал Мадрид @ 1.53 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации