6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Ливърпул – Тотнъм, Купа на Лигата – 1/8-финал

Ливърпул и Тотнъм излизат един срещу друг в среща от 1/8-финалите на турнира за Купата на Лигата в Англия. Двубоя ще се изиграе на 25.10.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на стадион Анфийлд Роуд, а главен съдия на мача ще бъде Нийл Суорбик.

Ливърпул спечели с 2:1 като домакин на Уест Бромич през уикенда. Това бе 9-ти мая поред за мърсисайдци във всички турнири без загуба и ги оставя с равни точки – по на върха в класирането с Арсенал и Манчестър Сити. Сега Ливърпул ще се опита да продължи добрата си серия срещу Тотнъм в турнира за Купата на Лигата.

Логично в предстоящата среща Юрген Клоп ще направи някои промени в състава си. Шанс за изява се очаква да получи левия бек Алберто Морено, който ще действа на мястото на Джеймс Милнър. Жоржиньо Вайналдум пък е напълно възстановен след контузия и може да получи игрови минути от Юрген Клоп. Твърде вероятно е холандския халф да смени капитана – Джордън Хендерсън, който е наказан. Германския специалист няма да може да разчита в срещата за Купата на Лигата само на контузените Шей Оджо и Джо Гомес. Шанс за изява очакват да получат също и Даниел Стъридж и Дивок Ориги, които през този сезон се задържат по-често на резервната скамейка.

Тотнъм завърши 0:0 като гост на Борнемут през уикенда. Това бе 3-то поредно равенство за шпорите във всички турнири и ги оставя на 1 точка от върха във Висшата Лига. В предишния кръг на турнира за Купата на Лига, Тотнъм надигра Джилингам с 5:0, но сега момчетата на Маурисио Почетино ще имат много по-трудна задача.

Заради травми гостуването на Анфийлд ще пропуснат Тоби Алдервейрелд и Хари Кейн., докато Муса Сисоко ще изтърпи наказание. Така на върха на атаката се очаква да стартира новото попълненение на Тотнъм – Винсент Янсен. Маурисио Почетино ще направи някои ротации в състава си, като една от тях ще бъде появата на Бен Дейвис на левия бек за сметка на Дани Роуз.

Ливърпул се намира в страхотна форма и трупа победа след победа. Мърсисайдци ще погледнат по-сериозно на предстоящата среща с оглед на факта, че нямат ангажименти в евротурнирите. Предвид това смятаме, че Юрген Клоп ще избере сериозен състав за домакинството на Тотнън и неговите момчета са сериозен фаворит в срещата.

Ливърпул – ТотнъмЛивърпул @ 1.73 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации