12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан има сили да изненада Ювентус

Милан посреща шампиона Ювентус в супер дербито на 9 – ия кръг в италианската Серия А. Мега сблъсъкът на стадион „Сан Сиро“ ще стартира в неделя 22 октомври 2016г. от 21:45ч. Този двубой винаги е предизвиквал голям интерес, а сега той е още по – голям тъй като от доста време насам двата колоса на италианския футбол не са се намирали в топ форма едновременно. И Милан и Ювентус ще търсят победата, за да продължат с победния си марш в калчото. Росенерите ще търсят своят първи успех над бианконерите от четири години насам, като от тогава допуснаха 11 поредни мача във всички турнири без победа над старата госпожа. Коефициента за успех на Милан се приема на 4,50, равенството е 3,75, а победата на Ювентус се определя на коефициент от 1,75.

Милан стартира доста колебливо този сезон и мнозина смятаха, че това ще бъде поредният слаб сезон в червено – черно. Момчетата на Винченцо Монтела обаче подобриха значително представянето си към нанизаха шест мача без загуба, като спечелиха цели пет от тях. Особено интересни бяха последните три срещи, като в тях росонерите отбелязаха общо 12 гола. Това феноменално представяне съвсем заслужено ги изпрати в Топ 3, и преди този мега сблъсък те заемат третата позиция с актив от 16 точки. Винченцо Монтела отново няма да може да разчита на капитана си Рикардо Монтоливо, както на халфовете Андреа Бертолачи и Матиас Фернандес, както и на бранителя Лука Антонели. Така пред феномена Джанлуиджи Донарума ще застанат Алесио Романьоли и Габриеле Палета в средата на защитата, а като крайни бранители ще действат Игнацио Абате и Матия де Шилио. В халфовата линия ще оперират Джакомо Бонавентура, Юрай Кучка и младия талант Мануел Локатели. В предни позиции ще действат Нианг и Сусо по двата фланга, а на върха на атаката ще се завърна голмайсторът на тима Карлос Бака.

Ювентус върви към поредната си титла в италианската Серия А, като заема еднолично първото място с актив от 21 точки. Старата госпожа е в поредица от шест мача без загуба във всички турнири, като в тях допусна само едно попадение. Класата на Юве си пролича и през тази седмица срещу френския Лион в групите на Шампионската лига, където бианконерите измъкнаха победата с 1:0 като гост. Любопитно е да отбележим, че единствената им загуба през сезона дойде именно тук на „Сан Сиро“ срещу другия милански гранд – Интер. Наснавникът на Ювентус Масимилиано Алегри няма да може да използва контузените Джорджо Киелини, Квавдо Асамоа, Марио Манджукич и Даниеле Ругани. На врата ще бъде вечният Джанлуиджи Буфон, а пред ще се подредят Леонардо Бонучи, Патрис Евра и Андреа Бардзали, в средата на терена ще действат Дани Алвеш, Сами Кедира, Миралем Пиянич, Ернанес и Алекс Сандро, а в нападение ще се разчита на Гонсало Игуаин и Пауло Дибала.

Прогноза Милан – Ювентус: Милан @ 4,50 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации