8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Рома – Торино (19 фев 2017) прогноза, Серия А

Рома и Торино излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 19.02.2017г. (неделя) от 19:00 часа българско време на стадио Олимпико в Рим.

Рома разби с 4:0 Виляреал като гост в Лига Европа в четвъртък вечер. В Серия, вълците биха без проблеми Кротоне като гост с 2:0 и продължават гонитбата на Ювентус. Колкото и невъзможно да изглежда настигането на шампионите, момчетата на Лучано Спалети няма да се откажат. Двубоя с Торино изглежда много важен за спечелване.

Алесандро Флоренци е единствения контуен в лагера на Рома. Халфа на вълците получи травма по време на възстановяването си и най-вероятно ще пропусне всички мачове на своя отбора до края на календарната година. С оглед протоколния реванш с Виляреал идния четвъртък се очаква Лучано Спалети да заложи на всичко най-добро срещу Торино. Един Джеко, който се намира в превъзходна форма ще бъде главна заплаха за противниковата врата.

Торино спечели с 5:3 срещу Пескара в последния кръг на Серия А. С успеха биковете прекъснаха серия от 6 мача без победа във всички турнири. Момчетата на Синиша Михайлович се надяват на място в евротурнирите в края на сезона и гостуването на Рома изглежда много важно с оглед тази цел.

Жоел Оби и Мирко Валдифиори са с травми и няма да ги видим на стадио Олимпико. Давиде Запакосто е фаворит пред Лоренцо Де Силвестри да стартира на десния бек на защитата на Торино. В отсъствеието на контузения Валдифиори ще стартира Саша Лукич. Андреа Белоти ще бъде главна заплаха за вратата на домакините в неделя вечер.

Торино навлезе в труден период през сезона и мъчно печели точки. Рома от своя страна лети и ниже победа след победа. С подкрепата на своите фенове, вълците едва ли ще пропуснат да добавят нови три точки към актива си в калчото.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Рома @ 1.40 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации