7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фиорентина – Борусия М’гладбах, Лига Европа – прогноза (23.02)

Фиорентина е домакин на Борусия М’гладбах в среща реванш от Лига Европа. Първия двубой в Германия завърши с минимална победа за „виолетовите“, което им дава шанс да отстранят Борусия и да продължат напред в надпреварата.

Двубоя ще се изиграе на стадион „Артемио Франки“ във Флоренция от 22:05 часа, и ще се излъчва директно в сайта на Efbet.

Фиорентина са фаворити в този двубой и като цяло да продължат напред. След 0-1 като гости отбора определено ще е далеч по мотивирания. Освен това трябва да отбележим, че Фиорентина допуснаха само веднъж загуба у дома през този сезон, и коефициент за тяхната победа от 2.45 в този мач е истински подарък.

Борусия от друга страна се представят като корав гост. Отбора не допусна поражение в изминалите четири мача във всички турнири, като в три от тях дори успяха да запазят мрежата си суха.

В този мач обаче, суха мрежа няма да е достатъчно да продължат напред и ще трябва да реализират поне две попадения във вратата на Фиорентина, нещо което е доста трудно за тях, при положение, че срещу отбори от „Ботуша“, Борусия нямат добра статистика – само две победи в последните им седем мача в Италия.

Заедно с проблемите им в Италия, Борусия имат и сериозни грижи около стартовия си състав, където аут са редица футболисти в лицето на Траоре, Коло, Шулц, Рафаел и Дукре.

Прогноза: Победа за Фиорентина @ 2.45 коефициент Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации