9.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Гледай :: ЦСКА – Левски :: онлайн – на живо

В подобно дерби, каквото е дербито ЦСКА - Левски няма как да има фаворит! Не пропускайте срещата, проследете онлайн мача минута по-минута, онлайн на живо!

Гледай на живо вечното дерби ЦСКА – Левски! Двубоя е от 16:30 часа тази събота (15 окт) и ще се предава пряко, онлайн в ефира на телевизия Диема Спорт HD. Мястото е стадион „Васил Левски“ в София, а атмосферата ще е нажежена до „ултра червено“.

Двубоя ЦСКА – Левски е поверен на Ивайло Стоянов-Сватбата, който е ръководил не веднъж дербито. Срещата е от 10-тия кръг на Първа професионална лига. Преди началото на този мач Левски оглавяват временното класиране с актив от 23 точки, а ЦСКА заемат четвърта позиция със 17 точки в актива си.

Разберете как да гледате онлайн футбол директно от тук.

В лагера на ЦСКА аут остава получилият червен картон Давид Симао, но Йорданеску има подходящ заместник за него – Петрус Бумал. Ситуацията около Борис Галчев продължава да е неясна, като няма информация дали капитана ще играе срещу Левски.

Левски остават без контузените Хеан Деса и Илиян Мицански. В предни позиции вероятно ще видим Бабатунде и Антонио Аниете, както и всички останали топ футболисти на Петрович, който традиционно ще заложи на оптимален състав.

Статистически Левски продължават да водят във победите срещу този съперник, но последните няколко години ЦСКА доминира, регистрирайки пет победи в последните пет мача между тях.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации