РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Немците направиха една много голяма крачка към класирането, печелейки визитата си на Марсилия, а още днес могат да се доближат страшно много до директните елиминации. Трите точки срещу Лацио ще значат страшно много, тъй като още след изтеглянето на жребия точно тези два отбора (Лацио и Марсилия) бяха считани за фаворити, а като нищо могат да се окажат победени от Айнтрахт само в рамките на едва две седмици.

Немците не си поплюват, като въпреки няколкото промени, които ги съпътстваха през последния месец, продължават да играят крайно разкрепостено. Само два от всичките им 9 сблъсъка през сезона останаха с под 2.5 гола и то точно на границата – с по два. Преди няколко дни се позабавляваха в домакинството си на Хановер, спечелено с 4:1. Този тим се справя много добре в завършващата фаза на атаките си и така ще е и срещу Лацио.

Римляните също навлязоха в последователност от двубои с по над 2.5 гола, като всеки от последните им 4 влиза в тази графа. Какво друго могат да покажат тези два крайно офанзивно настроени тимове освен неспирни атаки по посока и на двете врати, предвещаващи голова фиеста.

Прогноза: над 2.5 гола