Астана – Сутиеска Никшич

АСТАНА – СУТИЕСКА НИКШИЧ
Шампионска лига – 1-ви Пред. Кръг
Сряда, 11 юли 2018 г., 17:00 ч.
Гледай на живо в Bet365

Оформяме колонката за сряда с твърда единица за Астана. Казахстанският отбор е лидер в местното първенство, което се провежда в момента, a Сутиеска Никшич бе в дълга пауза, започнала още през месец май, така че това ще бъде първи официален сблъсък за черногорския тим.

Разликата в нивото на подготовка, а и качествата са изцяло в полза на Роман Григорчук и неговите възпитаници. Ефбет ни дава добра оферта за почти сигурен знак, така че няма как да пропуснем тази възможност.

Прогноза: 1 @ 1.36 в Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЛудогорец – Крусейдърс Прогноза
Next articleФутболни прогнози комбо залог за днес – 10 юли 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!