22:00 часа: Барселона – Ливърпул

Супер все още са коефициентите за това някой от двата тима (ако не и двата) да вкара гол в мача.

За подобна развръзка от страна на Барселона обаче те паднаха много и са под и около 1.20, докато за вкарване на гол от англичаните се държат между 1.30 и 1.40, което е много по-добра опция при това изравнено статукво.

Гледай Барселона – Ливърпул на Живо

Изтеглянето на жребия донесе страшно много емоции, тъй като още когато станаха ясни 1/4-финалите, всички се взираха в потенциалния титаничен сблъсък точно между тези отбори на следващото стъпало.

Нито един от тях не допусне да се стигне до ни най-малка изненада в сблъсъците му от по-ранния етап като съответно Барселона тотално надигра и победи Манчестър Юнайтед, а Ливърпул стори същото с Порто.

Имайки толкова класа в нападенията си, единственото, което ще доведе до получаване на отговор на въпроса кой от тях ще се класира напред, е това кой ще се настрои по-добре към влизането в ритъм от първите минути и вкарването на ранен гол.

Виж как да гледаш Барселона – Ливърпул на живо, както и какви са възможностите за Livestreaming на Шампионска лига!

Защитниците въобще няма да са на показ, а поздарвленията ще са изцяло за техните колеги от другия край на терена като не се вижда начин, по който червените да не вкарат още в Испания.

 Прогноза Барселона – Ливърпул: