Спечели до 100 лева с Betano, препоръчай приятел

препоръчай приятел в Betano и вземи 100 леваЗнаете ли как да спечелите до 100 лева в Betano? Много е лесно, просто препоръчайте Betano на някой ваш приятел и букмейкъра ще Ви даде по 10 лева безплатен залог – на вас и на вашия приятел.

Как работи офертата „Препоръчай приятел“ в Betano?

За да се възползваш от офертата на Betano и да спечелиш до 100 лева първо трябва да се регистрираш в сайта на Бетано. Само регистрирани клиенти на Betano могат да препоръчват букмейкъра на свои приятели.

След като се регистрираш и активираш игралния си акаунт трябва да влезнеш в своя профил. В лявата част ще забележите потребителското меню. Кликнете върху бутон „Оферти“ и изберете опцията „Препоръчай приятел“.

Тук ще намерите предварително зададено съобщение, което да споделите с вашите приятели, както и вашият персонален линк. Изпратете съобщението по имейл или чрез някой от социалните мрежи. Информирайте приятелите си, че веднага щом се регистрират в Betano ще получат 10 лева безплатен залог, а като комплимент, Betano ще ви изплати същата сума.

Можете да изпращате неограничен брой препоръки, но Betano ще ви изплати сума в размер до максимум 100 лева, или по 10 лева за първите 10 успешно препоръчани клиенти.

Включете се още сега, препоръчай приятел в Betano!