Флаг на отбора Болоня

Болоня

Флаг на отбора Емполи

Емполи

Прогноза: Гол/Гол @ 1.85

Най-накрая Болоня записа първи успех от началото на новата кампания. „Червено-сините“ се наложиха с 2-1 над Фиорентина у дома, с което отбора се изкачи до 12-та позиция в таблицата, с актив от 6 точки за изминалите 6 кръга.

Емполи продължава да е сред петте отбора в първенството без победа. Съставът на Паоло Санети приключи петия кръг с поражение от Рома, което сложи край на серия от четири хикса. Преди края на този кръг, отбора заема 16-та позиция във временното класиране с актив от 4 точки.

От победата на Болоня най-доволен е новия старши треньор на клуба Тиаго Мота, който пое ролята след уволнението на Синиша Михайлович и в събота ще е неговия дебют начело на клуба. Трудно ще е за Емполи на Ренато Дал’Ара, където традиционно превес има Болоня. За последните осем мача тук, Болоня губи само веднъж, но пък тази единствена загуба е съвсем скорошна, от миналия сезон, когато Болоня взе само точка от двата мача.

Успехът над Фиорентина все още не е сигурен показател, който да ни насочи към твърд знак „1“ в този мач, затова ще заложим на опцията „Гол/Гол“, която изглежда с най-голям потенциал.