Борусия Дортмунд – Малага, 1/4 финали Шампионска лига

Борусия Дортмунд - Шахтьор Донецк

Борусия – Малага

Шампионска лига, 1/4
09 април 2013 21:45 часа
Гледай на живо, онлайн футбол
Малага

В мач реванш от 1/4 финалите на турнира Шампионска лига Борусия Дортмунд приема Малага. Първата среща в Испания изненадващо завърши 0-0 и немците не успяха да сломят наглед „скромния“ тим на Малага. Всичко остава да се реши този вторник, като фаворит отново е тимът на домакините Борусия Дортмунд.

Двубоя е може би най-интригуващия двубой от 1/4 финалите на Шампионска лига. Борусия Дортмунд могат само да съжаляват до голяма степен, че изпуснаха да победят Малага в първия двубой на испанска земя.

Борусия Дортмунд изпусна много чисти положения и единствено на себе си може да се сърдят, ако евентуално не се класират за 1/2 финалите на турнира и отпаднат от испанците. Разликата в класите си пролича още на Иберийския полуостров и само липсата на късмет попречи на жълто-черните да си осигурят класиране за финалната четворка още в първия двубой.

Предвид показаното в първия двубой съм почти сигурен, че Борусия Дортмунд не само ще победи и ще отстрани Малага от турнира, но и ще го направи по доста категоричен начин!

Коефициенти за Борусия Дортмунд – Малага:

Прогноза: Победа за Борусия Дортмунд