Булскор – включете се и вие

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

BulscoreСъс срещите от предстоящия кръг на Висшата лига стартира  новото месечно класиране в най-интересната игра с футболни прогнози – Булскор. От началото на сезона в  играта са раздадени награди на обща стойност 640лв, а наградният фонд за октомври е в размер на 320лв. Той ще бъде поделен от  първите петима играчи в месечното класиране  и авторът на най-добрата прогноза за месеца.

Булскор е уникална онлайн игра с футболни прогнози за Висшата лига- участието в нея е напълно безплатно, а всичко което се иска е да прогнозирате точния резултат и голмайсторите в срещите от Премиършип. Колкото по-точни са прогнозите, толкова повече точки печелите, а точките в играта носят „Булскор кредити“ , които впоследствие може да се обмените за реални награди!

В играта ще намерите много елементи от спортните залагания, като например коефицентите за всеки компонент от прогнозите – краен изход в срещата, голове за домакините, голове за гостите и голмайстори, но начина по който се изчисляват резултатите наистина е уникален и различен от всички подобни игри. За любителите на залозите играта може да бъде чудесна алтернатива, където безплатно да покажат уменията си и ако са достатъчно добри да спечелят реални награди.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Старта на новото месечно класиране е 6ти Октомври  – включете се и вие,  емоциите са гарантирани!

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА ИГРАТА ТУК!

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet