BulscoreСъс срещите от предстоящия кръг на Висшата лига стартира  новото месечно класиране в най-интересната игра с футболни прогнози – Булскор. От началото на сезона в  играта са раздадени награди на обща стойност 640лв, а наградният фонд за октомври е в размер на 320лв. Той ще бъде поделен от  първите петима играчи в месечното класиране  и авторът на най-добрата прогноза за месеца.

Булскор е уникална онлайн игра с футболни прогнози за Висшата лига- участието в нея е напълно безплатно, а всичко което се иска е да прогнозирате точния резултат и голмайсторите в срещите от Премиършип. Колкото по-точни са прогнозите, толкова повече точки печелите, а точките в играта носят „Булскор кредити“ , които впоследствие може да се обмените за реални награди!

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

В играта ще намерите много елементи от спортните залагания, като например коефицентите за всеки компонент от прогнозите – краен изход в срещата, голове за домакините, голове за гостите и голмайстори, но начина по който се изчисляват резултатите наистина е уникален и различен от всички подобни игри. За любителите на залозите играта може да бъде чудесна алтернатива, където безплатно да покажат уменията си и ако са достатъчно добри да спечелят реални награди.

Старта на новото месечно класиране е 6ти Октомври  – включете се и вие,  емоциите са гарантирани!

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА ИГРАТА ТУК!