Булскор – игра с прогнози за Висшата лига

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

BulscoreСъс срещите от предстоящият кръг на Висшата лига започва новото месечно класиране в най-интересната игра с футболни прогнози – Булскор. През месец Август в играта бяха раздадени награди на обща стойност 320лв. Такъв ще бъде и наградният фонд, който ще разделят първите петима играчи в класирането за Септември и автора на най-добрата прогноза за месеца.

Булскор е уникална он-лайн игра с футболни прогнози за Висшата лига- участието в нея е напълно безплатно, а всичко което се иска е да прогнозирате точния резултат и голмайсторите в срещите от Премиършип. Колкото по-точни са прогнозите, толкова повече точки печелите, а точките в играта носят „Булскор кредити“ , които впоследствие могат да се обменят за реални награди!

В играта ще намерите много елементи от спортните залагания, като например коефицентите за всеки компонент от прогнозите – краен изход в срещата, голове за домакините, голове за гостите и голмайстори, но начина по който се изчисляват резултатите наистина е уникален и различен от всички подобни игри. За любителите на залозите играта може да бъде чудесна алтернатива, където безплатно да покажат уменията си и ако са достатъчно добри да печелят реални награди.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Старта на новото месечно класиране е 15-ти Септември  – включете се и вие,  емоциите са гарантирани!

Посетете сайта на играта тук.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet