Лого на отбора Бърнли
Бърнли
21 дек 2020
Англия, Висша лига
ФК Уулвърхямптън
Уулвърхямптън

Момчетата на Дайш се съвзеха и гледат към доближаване до средата на подреждането. Много трудно за същия отбор ще е да стигне до спасението, а просто не се вижда как ще повтори изявите си от предходния сезон.

На много пъти той потегляше нагоре и надолу по английските футболни ешелони. И през всичките тези години беше заедно с Шон Дайш. Нещо подобно се случва и с „вълците“, които най-вече през последните две години бележат небивал прогрес. Подобрението им няма да спре дотук, като и в следващите няколко години те ще са сериозен претендент за завършек в челото на подреждането.

Дошъл си за бонуса Winbet

Уулвърхямптън стои много добре при играта в собствената половина. Няколкото промени, които Нуно сътвори в отбрана, все още са спорни. Въпреки това отборът не играе никак лош футбол. Неговата слабост е, че има склонност към допускането на грешки срещу по-слабите в дивизията и записването на победи срещу топ опонентите. Мачът с Бърнли няма да е особено красив за гледане, като положенията ще се преборят на пръстите на едната ръка.

22bet дава 250 лв. бонус