ВАЖНО: Атентат в Германия, двубоя Борусия Дортмунд – Монако се отлага!!!

100 лв. Бонус
Вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв. за Спорт!*
*Виж условия и правила | +18
РЕГИСТРАЦИЯ
Оферта Нова Сметка
Регистрирайте се в Bet365, депозирайте 10 лв. или повече и ще имате право на 100% бонус за Вашия депозит, до 100 лв. Само за клиенти (нови), живеещи в България.
*Важат правила, условия и изключения | +18
ИЗИСКАЙ БОНУСА

Медиите в Германия сигнализираха първоначално за инцидент с автобуса на Борусия Дортмунд. Впоследствие информацията се допълни с новината за един пострадал. Действието се развива от 21:00 час до момента. Пострадалото лице е футболиста Марк Бартра! Пострадалият е засегнат от взрив, който е бил детониран в близост до хотела, където са настанени футболистите. Марк Бартра е хоспитализиран, вероятно става въпрос за терористичен акт. Към 21:15 часа излезна информация, че по самият автобус е хвърлен предмет, определен като самоделно взривно устройство. Взривовете реално са били два, първия по-слаб, а вторият значително по-силен. Стадиона е обезопасен, но от съображения за сигурност срещата се отлага за УТРЕ – 12 април 2017! Очаквайте подробности!

ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД 337
Използвай промоционален код 337 при своята регистрация в Efbet! Отвори си Нова Сметка и депозирай за да се възползваш от всички оферти на букмейкъра!
Въведи Промо Код 337
РЕГИСТРАЦИЯ
ПРОМО КОД 337
Използвай промоционален код 337 в Efbet!
Получи индивидуална бонус оферта!
РЕГИСТРАЦИЯ