Васко Да Гама – Атлетико ГО, прогноза (25 юни 2017)

Васко Да Гама – Атлетико ГО
Серия А, Бразилия
Начало: 25 юни 2017, 17:00 часа

Васко Да Гама направи добър мач срещу Ботафого в предишния кръг, но в крайна сметка загуби с 1-3. Най-интересното в този мач е, че Ботафого имаше точно три точни удара във вратата на Васко Да Гама и успя да ги реализира и трите на 100%. Грешките в отбрана продължават да тормозят отбора, а вратаря Мартин Силва е под всякаква критика и най-слабият в лигата, след като допусна гол във всеки един мач от новия сезон, с изключение на победата им над последния Авай с 1-0. Въпреки всичко Васко Да Гама се представя над очакванията за новак в Серия А, което се дължи най-вече на доброто им представяне у дома, където спечелиха в 4 от изминалите 5 домакинства, докато всяко едно гостуване засега бе обречено на провал.

Атлетико ГО са също новак в Серия А, но не могат да се похвалят с постиженията на своя съперник. Шампионите от Серия Б още от сега направиха „заявка“ за завръщане в долния ешалон на бразилския футбол след като загубиха в 7 от изминалите 9 кръга.

Васко Да Гама и Атлетико ГО се познават много добре от Серия Б, като традиционно при сблъсъците между тях победител най-често е отбора домакин.

Не пропускайте нито една среща от Серия А в Бразилия на живо, онлайн в сайта на Efbet! Гледайте с безплатна регистрация и онлайн залози!

Прогноза: 1

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleРозенборг – Согндал, прогнози (25 юни 2017)
Next articleПълна програма за Първа Лига – България, сезон 2017/2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!