Верея – Септември, Първа Лига (23 юли 2018)

Последен мач от откриващия кръг на Първа лига

Ето, че измина първия уикенд, изпълнен със страсти и вълнения от родните терени. Последните щрихи ще бъдат внесени от Верея и Септември, които се изправят помежду си в понеделник от 20:45 на “Трейс Арена”.

Подготовката, проведена от двамата треньори, бе сравнително сполучлива. Николай Митов успя да запази почти същия облик на своя състав, без да внася промени. Септември се раздели с Богомил Дяков, Станислав Маламов (подписал именно с Верея), Янко Сандански и Мартин Тошев. Разбира се, тези играчи попадаха в 90% от мачовете през изминалата кампания, като титуляри, но заместниците им са повече от пълноценни. Столичани тепърва очакват още няколко попълнения, които да запълнят дупката в офанзивната зона.

Отборът на Верея е раздиран от проблеми. Това продължава вече 2-ра година, а бъдещето не изглежда никак цветущо. Старозагорци се разделиха с ключови фигури, като Георги Андонов, Венци Христов, Валери Домовчийски, а новите попълнения на пръв поглед не изглеждат толкова равностойни. Има време, за да разберем как ще се справи Иван Колев с окомплектоването на състава, но едва ли ще видим най-доброто лице на Верея в откриващия кръг.

Букмейкърът Ефбет ни предлага общо 83 опции за залог на мача Верея – Септември. Решихме да се доверим на двете защити, които няма да имат сериозна работа в двубоя. Положенията ще бъдат рядкост, така че линията от 2.5 гола едва ли ще бъде премината.

Прогноза: под 2.5 гола

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleТенис фиш: Права колонка троен залог за днес – 22 юли 2018
Next articleКомбо залог за понеделник, обосновани прогнози двоен залог
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!