Вземи 8.88 лв. бонус

Вземи директен бонус в размер на 8.88 лв. от Efbet при регистрация днес! Офертата е само за нови клиенти на Efbet.com регистрирали се през банера до 28.05.2016г. От този бонус могат да се възползват само български граждани.

Единственото условие да получите бонуса е да се регистрирате, без необходимост от депозит или други скрити условия. С бонуса можете да извършвате залози на всякакъв вид спорт.за нови потребители или първи депозит. Вземете своя бонус още сега, регистрирай се оттук:
Вземи бонуса в Ефбет

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleБорусия Дортмунд – Кьолн, Бундеслига, 14 май 2016г.
Next articleМилан – Рома, Серия А, Италия, 14 май 2016
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!