Витоша Бистрица - Дунав Русе, Първа Лига (20.07.2018) На живо

Витоша Бистрица – Дунав Русе, прогноза (20.07.2018)

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Откриващият мач в Първа лига изправя един срещу друг два от опашкарите през миналия сезон. Витоша и Дунав бяха замесени до последното в борбата за оцеляване, но все пак успяха да запазят мястото си в елита.

Тимът от Бистрица се раздели с Костадин Ангелов, който изведе тима до промоция във висшия ешалон, а след това успя да му осигури още един сезон в Първа лига. Явно собствениците на клуба са решили през тази кампания борбата да бъде по-сериозна и да не се налага на отбора да участва в плейаутни баражи. Витоша се подсили с няколко футболисти, като най-познатото име е това на Анти Рения, дошъл от изпадналия Пирин.

Русенският състав бе кардинално променен, като се осъществиха 9 входящи трансфера. Следящите родния футбол са запознати с голяма част от новите попълнения на “драконите”. Борислав Балджйски, Александър Александров и Иван Коконов са изявени състезатели, които имат десетки сблъсъци на най-високо ниво в своята визитка. Феновете на Дунав се надяват идния сезон да бъде по-различен от предходната кампания, в която русенци не успяха да оправдаят очакванията.

Прогнозата ни за този сблъсък се базира основно на два водещи фактора. На първо място поставяме ранната фаза на първенството и липсата на достатъчна подготовка, а също така трябва да обърнем внимание на множеството нови попълнения, които тепърва ще се сработват. Предполагаме, че ще има проблеми в двете защити, които ще доведат до голове. Предвид умората, която следва да се натрупа през втората част, нищо чудно точно тогава да бъдат реализирани попаденията.

Прогноза: Двата отбора да отбележат – ДА

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Прогнози. Всички права запазени.