Германия – Камерун, прогноза (25 юни 2017)

Германия няма избор освен задължителна победа над Камерун, след като не успяха да спечелят пълен актив от точки в изминалия кръг срещу Чили. Камерун е на последно място в групата заедно с отбора на Австралия и с оглед играта им до момента, едва ли ще успеят да изненадат с нещо селекцията на Йоахим Льов.

Германия изоставаха в резултата срещу Чили, но въпреки всичко успяха да се върнат в играта. Не бяха оправдани очакванията на букмейкърите и анализаторите, които сочеха сигурен успех за Чили, след като Льов пристигна в Русия с доста неопитен състав, който обаче доказа и оправда гласуваното му доверие.

Германия подобно на Чили трябва да не загуби срещата за да продължи напред, задача, която ще е сравнително лесно изпълнима срещу съперник като африканският шампион. Камерун има проблеми във всяка една позиция на терена, най-вече в отбраната, като последните три срещи между тези две страни завършиха с победи за Германия при 3-0 и 2-0, а през 2014 година резултата бе равен.

Не търсете изненади в тази среща. Бундестима е по-добър във всеки един аспект спрямо Камерун, което ще доведе само и единствено до победа за Льов и компания!

Прогноза: П/П К/Р @ Германия 1.90 коефициент в Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЧили – Австралия, прогноза (25 юни 2017)
Next articleОнлайн бокс: Тервел Пулев – Дражен Жанянин, на живо (30 юни 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!