Грузия – Сърбия: на живо, онлайн футболни прогнози и залози

Грузия – Сърбия: Сърбия имат добра възможност да изпреварят Република Ирландия и да се завърнат поне временно на първото място в група D от квалификациите за Мондиал 2018.

Сърбия са без загуба в тази кампания, но не успяха да вземат пълен актив точки от Република Ирландия и Уелс, което обстоятелство им определя второто място.

В същото време Грузия още не познават вкуса на победата. След две загуби и две равенства отбора заема предпоследно място в групата, като с по-лоши показатели от тях остават единствено Молдова.

Грузия – Сърбия: това е първи официален мач между двата отбора.

Гледайте двубоя Грузия – Сърбия онлайн, със залози на живо директно от тук:

Онлайн футбол ТВ на живо
Проследи хиляди спортни събития онлайн, на живо

Efbet предлага много добър коефициент за победа на гостите – 1.75, който е задължително да се отиграе.

Прогноза Грузия – Сърбия: Победа за Сърбия

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleМножествен залог футболни прогнози за квалификациите в петък
Next articleИталия – Албания: на живо, онлайн залози и прогнози
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!