Тенис прогнози: Давид Ферер – Михаил Кукушкин (08 май 2017)

Давид Ферер – Михаил Кукушкин
Прогноза: 1 @ 1.28

Много добър избор за прогноза в днешния тенис ден. Вече минаващият за ветран Давид Ферер, навършил отбелязал 35 години преди месец, си личи, че въобще не е в най-добрата си поредица.

Играта му във всеки от последните 5 мача не беше на добре познатото ниво. Той стигна само до две победи и то срещу посредствени тенисисти като португалеца Силва Федерико и американския боец Райън Харисън. Последният е силен, но на хард кортове, които са с коренно различни характеристики в сравнение с тези на клея.

Ферер се чувства в свои води точно на „червено“, а тепърва сезонът на тази настилка е в разгара си. Перспективата пред испанеца е да стигне до две-три поредни победи и да се доближи до оптималната си форма точно за един от големите 4 в тениса – Ролан Гарос.

Кукушкин вече не минава даже и за тенисист от Топ 50, въпреки че продължава да е в състояние да прави епизодични изненади. Една такава дойде от него във финалния кръг на квалификациите, като взе скалпа на спечелилия съвсем скоро първия си АТП трофей хърватин Борна Чорич.

Дълги години казахстанецът така и не намери начин да се противопостави на Ферер като отстъпи във всеки от 6-те си спора с него. Най-накрая големият ветеран ще започне подобрението в играта си и като нищо ще стигне и до победа с 2:0, която се дава с 1.8.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФутболни прогнози права колонка за днес – 08 май 2017
Next articleТенис прогнози: Никола Маю – Джак Сок (08 май 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!