Депозит в bwin – всички методи от България

bwin депозит и бонусКак се депозира в bwin?

Bwin предлага няколко широкоразпространени метода за депозит на средства. Вариантите са чрез дебитна или кредитна карта, Skrill, Neteller, Paysafe и банков трансфер. Всеки един от тях може да използвате свободно, като най-добре е да изберете и извършвате депозит чрез един. По информация от кухнята на bwin, се подготвя опция за депозит и теглене чрез epay.bg и Изипей, метод доста предпочитан от българските клиенти на онлайн букмейкърите. Преди да депозирате, препоръчваме да прочетете статията за начален бонус на bwin за спорт, както и информацията за казино бонуса.

как се депозира в bwinДепозит в bwin чрез VISA

Препоръчваме да се придържате към депозит чрез дебитна карта VISA. Този метод ще позволи да извършвате теглене обратно към същата карта, което не може да се осъществи при депозит чрез Mastercard. За да депозирате чрез VISA просто изберете този метод от меню ДЕПОЗИТ. Във формуляра за депозит ще трябва да въведете имената на притежателя на картата, срок на валидност, номер на картата, три цифрен код от гърба на картата и желаната сума.

ВАЖНО: чрез депозит с VISA може да активирате 100% до 222 лв. бонус за спорт – вземете го

Тук имате възможност да въведете и бонусен код ако разполагате с такъв. От същия прозорец може да добавите и друга карта, а след първия успешен депозит, данните от картата ще се запазят и за следващ път ще трябва само да въвеждате сума и трицифрения код, както и бонус код. Няма такса за операцията. Минималната сума за депозит е 20 лева.

Депозит с карти mastercard и maestro

Депозирането с карти mastercard и maestro е идентичтен както и при депозита с карта VISA, само че няма да е възможно да теглите обратно средства чрез този метод. И тук няма да ви бъде начислена такса, а минималния депозит е 20 лева.

Препоръчваме да използвате карта VISA за депозит в bwin

Депозит в bwin с neteller

За депозит с neteller, bwin изисква да въведете вашия имейл адрес асоцииран с профила ви в neteller и сумата на депозита. Няма такса, минималната сума за депозит е 20 лева и веднъж депозирали ще можете да теглите обратно средства към акаунта си в neteller.

Депозиране на средства чрез Sкrill

Процедурата е идентична както и с neteller. Изисква се въвеждане на вашия имейл адрес в skrill и сумата, която желаете да депозирате. Bwin не начислява такса и отново минималната сума за депозит е 20 лева. Чрез Skrill може да теглите обратно, този електронен портфейл е предпочитан от залагащите на спортни събития, тъй като транзакциите се обработват доста бързо.

Внимание: чрез депозит със Skrill не участвате за начален бонус!

Депозит в bwin чрез банков превод

За да депозирате чрез банков превод, след като изберете тази опция от меню „ДЕПОЗИТ“ ще видите данните на bwin, който трябва да използвате за да извършите превод. Данните са следните:

  • Банка: Bulbank
  • Сметка: 78664800
  • Банков код: UNCR7630
  • IBAN: BG69UNCR76301078664800
  • SWIFT код (BIC): UNCRBGSF
  • Име на бенефициента: Envoy Services Limited
  • Референтен номер: (тук ще се генерира уникален номер)

Обърнете внимание на последното поле – референтен номер. Този номер задължително трябва да се посочи като основание в платежното нареждане, защото той е уникален и  се асоциира с вашата заявка в сайта на bwin. Ако пропуснете да го въведете процедурата може да се забави до установяване на депозита и насочването му към вашия игрален акаунт. Препоръчваме Ви да избягвате депозита чрез банков превод, освен ако не разполагате с други от изброените тук инструменти. Минималната сума на депозит е 20 лева и метода може да се използва за изтегляне на суми обратно по вашата банкова сметка.

Bwin депозит чрез paysafecard

Bwin позволява бърз депозит чрез paysafecard. Чрез този метод можете бързо и лесно да депозирате и теглите, а ако не разполагате с paysafecard може да си закупите ПИН код или да си направите бърза регистрирация за безплатна сметка my paysafecard. Минималната сума за депозит е 20 лева и не се начислява такса, но не можете да извършвате теглене към paysafecard.

Всички лимити по депозити в bwin

За депозит с карта VISA и Mastercard са налице следните лимити за депозит: 40 000 лв. дневно, 62 500 лв. седмично и 124 790 лева месечно. При депозит с paysafecard дневния лимит е 5 000 лева, семдичния 12 000 лева и месечния 22 000 лева. С банков трансфер дневния лимит е 25 000 лева, седмичния 50 000 лева и месечния 200 000 лева. Ограниченията с Skrill са 10 000 лв на дневна база, 40 000 лева седмично и 100 000 лв. лимит на месец. Лимита за NETELLER е 10 000 дневно, 40 000 седмично и 100 000 лв. месечно.

регистрация