Лого на отбора Евертън
Евертън
28 дек 2020
Англия, Висша лига
ФК Манчестър Сити
Ман Сити

Евертън, който беше един от едва 8-те отбора в Англия, които имаха участие в средата на седмицата – в турнира за купата на лигата, има в програмата си изиграването на нов труден двубой.

Неговият съперник в турнирния сблъсък беше другият манчестърски тим, а малко след това момчетата на Анчелоти имаха и двубой от първенството. Това, че те все още са един от малкото отбори в страната, които да имат възможността да се насладят на това да видят феновете си по трибуните, макар и на много малка част от тях, със сигурност е от голямо значение.

Дошъл си за бонуса Winbet

За пореден случай – в двубоя с Ман Сити, по трибуните ще има един минимален процент от запалянковците, който обаче точно при тези обстоятелства се явява напълно достатъчен за създаването на прекрасна атмосфера. „Гражданите“ правят по едно разместване във всяка от титулярните си линии в последно време. Гуардиола се опитва да изгради по-млад състав, който да му позволи да е на ниво и през следващите години.

Изненадващото е, че Евертън даде изцяло инициативата на Юнайтед, най-вече в първите 10 минути от турнирния сблъсък, но срещу Сити няма да си позволи подобно нещо. Така Евертън просто ще е на обичайното си равнище и няма да допусне поражение, като ще остане в близост до челото на таблицата.

22bet дава 250 лв. бонус