Еврофутбол прогнози за днес: Викингур - Брейдаблик | 7 Дни Прогнози

Еврофутбол прогнози за днес: Викингур – Брейдаблик

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Викингур и Брейдаблик влизат в пореден спор от исландския елит. Изходните им позиции са коренно различни, така че много трудно могат да се правят каквито и да било аналогии помежду им.

Тимът на Викингур Рейкявик навлезе в покъртителна поредица от три последователни поражения, която неминуемо доведе до тотален срив в класирането и точно преди идния сблъсък авансът пред зоната на изпадащите се изразява в едни едва три пункта.

Всъщност още към края на кръга при други обстоятелства щеше да е възможно да се стигне до попадане на тима под чертата, но точно сега това няма как да стане, тъй като останалите преки опоненти вече изиграха срещите си и на практика с победа тук Викингур ще изгради немалка преднина от 6 точки пред 11-ия Филкир.

Това ще е и най-важната позиция на дъното – 11-та (като всеки ще желае да завърши с минимум една над нея), понеже нейният обитател ще потегли към втория ешелон, а при това развитие на първенството още от сега е ясно, че единият изпадащ (12-ият) ще е отборът на Кефлавик, който има само 4 спечелени точки в 16 кръга и все още няма записана победа.

Това, което изглежда неминуемо за тима на Викингур, е просто да се отпусне и да започне да разгръща по-добра игра. Слабостите в атака продължават да са налице, като нападението на тима е второто най-слабо в първенството, но още в близките няколко кръга (след този) ще демонстрира известен прогрес.

Брейдаблик е сред топ-тимовете в лигата като продължава да се надява да завърши на първото място. 4-те поредни триумфа през последния месец доведоха до наваксване на изоставането от върха и до увеличаване на апетитите за титлата. Отбраната на този тим е страшно силна, като инкасира много малко голове.

При това статукво в никакъв случай не е изненадващо фаворизирането на гостите, които излизат за пети последователен триумф, който най-накрая може и да ги изкачи на върха, като това ще се случи при грешна стъпка на Стярнан. Брейдаблик ще продължи да играе безупречно в своята половина, като ще гони минимален успех, така че головете в тази среща няма да са кой знае колко много.

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Прогнози. Всички права запазени.