Еврофутбол прогнози за днес: Хаугесунд - Волеренга | 7 Дни Прогнози

Еврофутбол прогнози за днес: Хаугесунд – Волеренга

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Хаугесунд се завърна на правилния път като записа победа още в първия кръг след подновяването на първенството. Поражението от Стабек с 1:2, дошло непосредствено преди паузата се отрази негативно, но не чак толкова, тъй като в последвалата последна среща от първия дял тимът взе паметни три точки над Сандефьорд след геройства в заключителните минути и истинска голова фиеста.

Продължава да се наблюдава изобилие от голове в сблъсъците с участието на този тим, което е нещо обичайно. Едва три нападения в лигата са по-силни от неговото, като изненадващото тук е, че това на водача в подреждането – Бран Берген не е сред тях, като има с един вкаран гол по-малко.

За най-голямо съжаление на домакините от задаващия се сблъсък, появиха се някои травми, които по един или друг начин могат да го спънат. Под въпрос за срещата с Волеренга са цели трима: Кошич, Лейте и Гиткяер, като най-сериозна е ролята на последния, който наниза немалко голове през сезона. Волеренга също има кадрови несполуки, като в тях се включва отстъствието на трайно контузените Леквен и Агири и въпросителните около Джонсън и Абу.

В толкова ранен етап от подновяването на първенството, добавяйки и стремежите най-вече на домакините към зоната на европейските клубни турнири, припечелването на точка няма да е никак добро развитие и всъщност ще е равносилно на поражение. Волеренга така и не съумява да стабилизира играта си, като само преди седмица беше на прага на нов чутовен провал в домакинството на най-слабия тим в лигата – Сандефьорд, който дълго време водеше с 0:2, но все пак някак си се стигна до подялба на точките.

Тази толкова посредствена отбрана на гостите за пореден път няма да им остави възможност да се борят за нещо по-съществено, като изцяло надеждите им за извличане на точки ще са насочени към представянето на другия край на терена. От 2017-а двата тима не спират да радват феновете на головете, като завършиха при 4:3 за Хаугесунд, 3:0 за Волеренга и 2:2. Серията ще бъде продължена с нова голеада.

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Прогнози. Всички права запазени.