Етър (Велико Търново) – Пирин (Благоевград)

Първа Лига, България
Етър Етър
12 авг
Пирин Пирин
18:15
Прогноза: Х

Старши треньора на Пирин няма да може да разчита на Аймен Суда и Даниел Младенов за предстоящото гостуване на Етър. Милен Радуканов няма притеснения от Етър, макар че според него тази първа за тях среща на техен стадион ще е с по-особен заряд.

Преди началото на тази среща Пирин се намират на 7-ма позиция в таблицата, с актив от пет точки, а Етър е на 13-то място с две спечелени точки.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФК Септември София – ЦСКА София
Next articleЛудогорец – Верея
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!