Илвес Тампере – Славия

Прогноза и анализ за предстоящия двубой от първия предварителен кръг на квалификациите за Лига Европа между Илвес Тампере и Славия

В далечна Финландия Славия ще се надиграва със седмия в местния шампионат – Илвес Тампере. Мачът на стадион “Тамелан” започва в 19:00 българско време. Главен рефер е полякът Кжицов Якубик, който ще води европейска среща за пръв път в своята кариера. Коефициентите са изравнени, като победата за всеки един от двата отбора се оценява с 2.50.

Нека да започнем с домакините, тъй като те не са толкова познати на българските фенове. Илвес е финландски отбор, който обикновено заема местата в средата на таблицата. Не е участвал в евротурнири повече от 25 години. За последно това се случи през 1991-ва година, когато губят с общ резултат 3:6 от Рома в несъществуващия вече турнир КНК. По-голямата част от тима е съставена от местни футболисти, докато чужденците са само четирима. Във Вейкауслигата Илвес е в лоша серия, като има един успех в последните седем двубоя.

Славия отпътува за Финландия с група от 21 играча. В нея бяха включени дошлите през лятото – Гамаков, Станиславлевич и Велковски. Златомир Загорчич ще наложи по-дефанзивна тактика, но едва ли ще пренебрегне значимостта на евентуален гол на чужд терен.

Опасяваме се, че носителят на купата няма да е докрай подготвен за този двубой. Илвес е в добра спортно-техническа форма, докато заниманията на славистите бяха ограничени. Надяваме се на приемлив резултат, който да направи домакинството в София по-лесно. Най-резонната опция за игра в евросблъсъка е Гол/Гол.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЦСКА София – Рига ФК Прогноза
Next articleНай-добрите залози за Лига Европа за днес – 12 юли 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!