Ирак – Япония, прогноза (13 юни 2017)

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Ирак – Япония
Квалификации за Световно първенство – Азия
Начало: вторник, 13 юни 2017 г., 15:25 часа

Япония има шанс да си спечели преднина пред Саудитска Арабия и Австралия ако спечели това гостуване в Техеран. Това е осми кръг от квалификациите за Япония и Ирак, докато претендентите за първото място на „самурайте“  – Саудитска Арабия и Австралия вече изиграха този кръг.

Подреждането в квалификационна Група B е изключително интересно и до голяма степен ситуацията вече е предрешена. Япония, Саудитска Арабия и Австралия са с по 16 точки, OAE са с 9 точки, Ирак с 4 и на последно място е отбора на Тайланд с 1 точка.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

За Ирак кампанията отдавна приключи, след като подредиха три поредни загуби, а единствената им победа дойде над аутсайдера в групата Тайланд. Освен това отбора няма право да играе домакинските си мачове у дома, а на неутрален терен, което допълнително усложнява задачата им.

Междувременно Япония допусна загуба единствено на старта, когато сгрешиха срещу ОАЕ като домакини, но след това набраха скорост и ако изключим равенството с Австралия, спечелиха всички останали мачове.

До края на кампанията остават точно три кръга, включително този, а след това гостуване Япония ще се изправи последователно срещу двамата си преки конкуренти Явстралия и Саудитска Арабия. Това обстоятелство прави победата над Ирак задължителна, но това едва ли ще е проблем за японците. Статистиката на последните осем срещи с Ирак показва тотално преимущество за „самурайте“ при 7 победи и едно равенство.

Прогноза: Първо полувреме 2 @ 1,90 коефициент + 100 лв. бонус

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet