РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

КРАЕН РЕЗУЛТАТ: 1:0 (ПЕЧЕЛИ)

Още с изтеглянето на жребия за групите точно тимовете на Исландия и Албания бяха определяни като такива, които е възможно да оспорят някое от първите места в групата – тези, които носят участие във финалите на надпреварата.

На този етап подобно мнение въобще не се опрадава след като както едните, така и другите, спечелиха възможно най-лесния си двубой – този с Андора, а отстъпиха на един от големите фаворити за върха в групата – Турция и Франция.

Исландия и Албания са много, много сходни както по начина си на игра, така и в редица други отношения. Залагащи до огромна степен на това на първо време да не инкасират гол във вратата си, а едва след това да погледнат към противниковата, много трудно се вижда път, по който да се стигне до развръзка с изобилие от голове, която да плени феновете на най-красивата част от играта.

Освен всичко нито едните, нито другите, не разполагат с футболисти, които да имат толкова добър усет пред гола, така че по-скоро следва да се стигне до едно огромно вкопчване в това на първо време да не се стигне до загуба, а едва след това да се погледне към победата.

Много, много трудно точно в този мач и то между такива тимове има начин, по който някой от тях да се наложи и то по убедителен начин. Изненадващо е, че коефициентите за дадената прогноза са толкова големи, така че не бива да се изпускат.

Прогноза: под 2.5 @ 1.65 коеф. в efbet