Исландия – Хърватия, прогноза (11 юни 2017)

Исландия – ХърватияНационален отбор по футбол на Хърватия
Квалификации за Световно първенство – Европа (Група I)
Начало: неделя, 11 юни 2017 г., 21:45 часа

Лидерите в квалификационна Група I Исландия и Хърватия излизат в директен сблъсък в шестия кръг от надпреварата. Хърватия са с три точки пред Исландия, но това може да се промени след края на тези среща, след като Исландия са безпогрешни у дома през настоящата кампания и ще са изключително мотивирани да демонстрират уменията си на хърватите, от които загубиха като гости с 2-0 в по ранен етап от квалификациите.

Исландия продължават да пишат своята нова футболна история. След Европейското първенство през 2016, отбора има всички предпоставки да продължи с доброто си представяне и да си осигурят директно класиране за най-голямата купа в Света.

До момента Исландия имаха две домакинства и три гостувания, като загубиха точки единствено от Украйна като гости след 1-1 в първия кръг и след загубата от Хърватия.

Хърватия очаквано са лидер в групата, но това няма как да не се случи, с оглед отборите състезаващите с тях. След грешката в първия кръг срещу Турция у дома (1-1) Хърватия са просто безгрешни, спечелвайки всички останали мачове без дори да допуснат гол във вратата си.

Срещу Исландия, Хърватия нямат поражение за изиграните между двете страни общо 5 мача, макар че Исландия вече са напълно различен отбор и като домакини няма да са толкова лесно преодолим съперник. Никой не може да отрече колко солидно стой на своя трева „футболното джудже“ Исландия, а като прибавим и атмосферата в Рейкявик, която ще е налице, това гостуване няма да бъде никак приятно за Хърватия.

Прогноза: Двоен шанс Исландия или Равен @ 2.05 в Efbet 

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleСърбия – Уелс, прогноза (11 юни 2017)
Next articleИрак – Япония, прогноза (13 юни 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!