Италия – Албания: на живо, онлайн залози и прогнози

Италия – Албания ще премерят сили в петия кръг от квалификациите за участие в Световното първенство по футбол 2018 – зона Европа, Група G.

Битката в Група G ще е една от най-ожесточените, и всяка една грешка от тук нататък може да коства много.

Двубоя Италия-Албания е в петък вечер, 24 март от 21:45 часа българско време, на стадион Ренцо Барбера. Коефициентите за двубоя в големите букмейкъри са еднозначни – 1.25 коефициент за победа на Италия, срещу 17.00 коефициент за победа на Албания.

В Група G основните претенденти за първото място са Италия и Испания. Албания заема четвърто място, като могат да се похвалят с победи над двамата аутсайдери в групата Македония и Лихтенщайн.

Изключено е Албания да успее да направи нещо в Италия, макар да се прокрадват подобни мисли в албанците, който реално имат доста добър точков актив спрямо всички отбори – 6 точки.

Гледай и залагай на живо Италия – Албания онлайн директно от тук:

Онлайн футбол ТВ на живо

Прогноза: Първо полувреме Италия @ 1.66 коефициент

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleГрузия – Сърбия: на живо, онлайн футболни прогнози и залози
Next articleПрава колонка футболни прогнози за днес – 24 март 2017
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!