Италия
16 ЮНИ | 22:00

Италия отправи цели 19 удара към вратата на Урджан Чакър и се случи най-нормалното – класическа победа с 3-0. „Адзурите“ са абсолютен фаворит в Група А и не виждам какво може да измисли Владимир Петкович за да ги спре.

„Скуадрата“ е съвсем близо до това да се превърне в първия тим, който си е гарантирал класиране за фазата на директните елиминации. Точно това ще се случи ако намери как да се наложи над Швейцария в този сблъсък и се поздрави с трите точки. Много сериозно изглеждаше италианската формация в първия сблъсък като не даде ни най-малки шансове на Турция да се противопостави. Задържи ли това си равнище, Италия автоматично ще се превърне и в един от фаворитите за титлата.

Дошъл си за бонуса Winbet

Статистиката обаче показва друго. Швейцария е трудно преодолим съперник, след като двата отбора имат три равенства в последните директни сблъсъци. Италия ги побеждават само веднъж през далечната 2003-та. Въпреки всичко, Швейцария не разполага с необходимото, за да се справи с толкова силен съперник и точно тук това ще си проличи.

Двубоя ще се предава на живо в ефира на БНТ 1

Залози на живо

Швейцария
Прогноза: Победа за Италия 👇
22bet дава 250 лв. бонус