Как да вземем бонус в Bet365

Bet356 се завръща ударно на пазара в България, като предлага за всяка нова сметка много и атрактивни бонуси! Регистрирайте си нова сметка в Bet365 и се възползвайте от всички налични оферти за играчи от България. Всяка сметка, която е била закрита има право на бонус!

ВЗЕМИ 100 ЛВ. С BET365

Bet365

Единствено в bet365 можете да се радвате на един истински бонус предложения, който не са невъзможни са превъртане и съответно изтегляне по сметката! Офертите са страхотни, като буквално ще удвоят вашия депозит и дори повече! Регистрирайте се в Bet365 още сега, а при положение, че сте със закрит акаунт, отворете нов, но използвайте различно потребителско име, защото старото ви потребителско име в системата на букмейкъра е запазено и няма да можете да го използвате за момента:

РЕГИСТРАЦИЯ В BET365

Най-добрия бонус вероятно в интернет пространството (нямаме информация за по-добро предложение) е така наречения бонус за „добре дошъл“ в размер на 100% от първоначално депозит на нов акаунт. Стъпките са усвояване на бонуса са следните:

  1. Регистрирате си нова сметка от бутона по-горе;
  2. Депозирате минимум 10 лева, като в зависимост от депозита ви ще получите неговата равностойност до максимум 100 лева, или с други думи ако депозирате първоначално 100 лева, ще получите още 100 лева като бонус и сметката ви ще бъде заредена с 200 лева за спортни залози.
  3. Ако имате проблем с усвояването на бонуса след като сте депозирал, просто напишете на лайв чата да погледнат.

Веднъж начислена сумата на бонуса не може да се изтегля веднага, а трябва да се изпълнят няколко условия:

  1. Трябва да заложите общо три пъти стойността на депозита ви и бонуса;
  2. Коефициента не трябва да е по-малък от 1.50, като можете да използвате и комбинирани залози;
  3. След като изпълните това условие, сумата след последния залог ще стане налична за изтегляне по вашата сметка или по избран от вас начин за теглене.
  4. При превъртането на бонуса не трябва да използвате залози на азиатски хендикап, тъй като те няма да се броят като извършени, но реално ще се трупат като пари по вашата сметка.

Това беше първия бонус за получаване. След като изпълните този бонус, можете да се върнете в нашата статия за да разберете какво още ви очаква като изненада и колко още бонус можете да натрупате само при регистрация в БЕТ365! Не забравяйте при регистрация да подавате точни и пълни данни, за да нямате проблеми с верификация на сметката.

Продължаваме със следващите възможности за бонус:

Бонус препоръчай приятел: ако имате приятели, който са запалени по спортните залози можете да им препоръчате да си открият нова сметка в bet365, като затова букмейкъра ще ви изплати средства по вашата сметка. За всеки един поканен от вас приятел и присъединил съм към голямото семейство на bet365, компанията ще изплаща на вас 25 лева. Поканата се извършва посредством изпращане на формуляр от системата на bet365 с данните на приятеля ви, като този формуляр ще намерите в секцията Екстра.

Бонус за множествени залози: този бонус е специален и се предлага само когато извършвате комбиниран залог (няколко селекции), но от точно определени първенства. Винаги когато заложите на повече от три мача в права колонка на срещи от Английската Висша Лига, Испанската Ла Лига, Италианската Серия А, Немската Бундеслига и Шампионска лига, вие ще получите допълнителни пари при печалба, като процента на допълнителните пари е до 100% от печалбата! Този бонус е постоянен и просто трябва да изпълните горното, за да се класирате. Най-големия удар тук е когато познаете 14 мача в права колонка, тогава получавате 100% от печалбата допълнително и най-важното е, че не трябва да ги превъртате, а директно можете да наредите теглене!

0-0 парите обратно: при най-скучните мачове завършили 0-0, от компанията предлагат да не ви прибират залога, а да го върнат обратно. Това обаче се случва, когато залагате на Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Точен резултат + Първи голмайстор. Ако сте направили такъв залог и срещата завърши 0-0, вашите пари ще се върнат обратно по сметката и са на разположение дори за теглене!

Първи голмайстор: ако сте фенове на залозите за голмайстор и вашия фаворит не успее да е първи, Bet365 отново ще ви пожалят загубата, като ще ви изплатят 1/3 от коефициента, но само ако вашия човек все пак вкара по което и да е време на срещата.

Очаквайте още бонус предложения, които в момента анализираме и ще ви представим в тази статия!

 

  • ЕТИКЕТИ
  • top
СПОДЕЛИ