Как да печелим от залози в Efbet онлайн

Ако сте попаднали в тази статия, значи определено търсите начин как да спечелите с онлайн залози в Efbet. Efbet към момента е едно от най-предпочитаните места за онлайн залози сред играчите от България. Букмейкъра предоставя страхотна платформа за осъществяване на онлайн залози и казино игри, но как можем да спечелим ако играем при тях.

За да започнете да печелите онлайн в Efbet, първо трябва да се регистрирате в сайта на букмейкъра. Ако все още нямате акаунт, можете да си отворите нова игрална сметка директно от тук още сега Efbet България

След като се регистрирате внимавайте и прочетете следващите няколко реда. Отделете такава сума за депозит, която ще ви позволи автоматично да спечелите като усвоите бонуса наличен за нови клиенти. Към настоящия момент този бонус е в размер на 100 лева, а за да бъде усвоен в пълен размер към вашата сметка е необходимо първият Ви депозит след регистрация да е в размер на 400 лева. Депозирайки 400 лева, Вие ще получите свежи 100 лева бонус, чрез които ще можете да направите първите няколко залога с по-голям риск и съответно да потърсите по-голяма печалба.

Важно е с тези първи 100 лева да не се колебаете в своя залог, а да изберете срещи за залог, които действително мислите, че ще излезнат, като се абстрхирате и изобщо не гледате коефициентите. Коефициентите в много случаи играят своята роля в полза на букмейкърите, тъй като обикновенният играч се заблуждава и следи тяхното движение, като избягва по-високите от тях и залага големи суми на уж сигурни мачове.

Не търсете ниските коефициенти! С тези първоначални 100 лева можете да си разделите сумата на 2 или 3 залога и да изберете коефициенти над 2.00! Опитайте със залог и на изхода от първото полувреме. Един такъв залог ще ви даде възможост за голям коефициент. Например, ако първоначалния коефициент за победа на даден отбор е 2 или 2.30, то ако изберете този отбор да поведе през първото полувреме то ще имате на разположение коефициент от над 3.30! Два такива залог, на коефициент от 3.30 ще ви дадат общ коефициент от 10.00!

Опитайте още днес, рискувайте с първоначалния бонус на Efbet за да си спечелите допълнителни средства и да преодолеете психологическия момент да залагате на големи коефициенти! Печалбите се крият в големите коефициенти и малките залози! Търсете големи печалби с малки залози, отколкото малка печалба с огромен залог!

Направете анализ например на последните три мача на някой от големите фаворити и ще видите, че малко от тях са с пълен актив от точки да речем на старта на шампионата. Именно там можете да потърсите изненада и своя удар!

Ако имате проблем с активацията на бонуса или се нуждаете от допълнителна информация можете да се свържете директно с нас чрез формата за контакт! Активацията по-принцип е автоматична и ще се осъществи след като направите своя първи депозит! Опитайте и направете своя залог на топ коефициенти в Efbet като използвате и нашата помощ и информацията от обоснованите футболни прогнози!

Вижте още полезна информация за Efbet: