Камерун – Чили, прогноза (18 юни 2017)

Камерун – Чили
Купа на Конфедерациите, Групофа фаза
Начало: неделя, 18 юни 2017 г., 21:00 часа

Изключителн тежък сблъсък, който изправя един срещу друг победителя от турнира за Купата на Африка (2017) – Камерун и шампиона на Копа Америка (2016) – Чили.

Извън своята територия, Камерун не се представя твърде обещяващо. Отбора записа доста спорни резултати в последните няколко месеца, като дори отстъпиха пред скромния тим Гвинея през март месец. „Лъвовете“ попадат в графата „аутсайдер“ в Купата на Конфедерациите и прогнозите са, че трудно ще успеят дори да победят някой от съперниците си в надпреварата.

Междувременно Чили пристигат в добро настроение, след като затвърдиха „господството“ си в Южна Америка. „Ла Роха“ не си дадоха много зор в изминалите контроли срещу Русия и Румъния, но не трябва да се съмнявате, че Хуан Антонио Пици ще се възползва от набраната инерция от своя предшественик Хорхе Сампаоли, и ще са един от основните претенденти за спечелване на трофея.

Срещу Камерун, Пици няма да може да разчита на своя капитан Клаудио Браво. Браво все още лекува контузия от април месец, което ще наложи неговото място пред вратата да заеме Джони Ерера.

Камерун и Чили имат една единствена среща зад гурба си по време на Световното първенство по футбол през 1998 година, когато двубоя не излъчва победител след 1-1. Днес обаче може да сте напълно уверени в успеха на Чили при не лош коефициент от 1,60 в Efbet, както и резонна е опцията за Над 2,5 гола!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleКомбо залог футболни прогнози за неделя (18 юни 2017)
Next articleАвстралия – Германия, прогноза (19 юни 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!