10.5 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кардиф – Челси | прогноза 31.03.2019

Прогноза за Кардиф – Челси. Двубоя е от 31-вия кръг на Висшата Лига.

Следва да бъдат разпределени точки, които ще са със скъпоценно значение за всеки от тимовете. Кардиф имаше своите престои както в зоната на изпадащите, така и извън нея, но за най-голямо съжаление на тима и на всички негови фенове, понастоящем той е точно под чертата. Още по-лошото в случая е, че за разлика отпреди няколко кръга, вече започна да се изгражда все по-чувствителна разлика между зоната на изпадащите и всички останали тимове.

Кардиф загуби шансовете си за спасение

Кардиф е единственият тим в нея, който все още има някакви шансове да стигне до спасението след като и Фулъм, и Хъдърсфийлд вече са сигурни изпадащи. „Пойните птички“ са вече на 5 точки зад Бърнли след като по-рано през кръга възпитаниците на Дайш триумфираха в своя сблъсък, а същото стори и другият им основен съперник за спасението – Саутхямптън, така че дотук развоят на уикенда за Кардиф е потресаващ.

Челси се нуждае от точки

Челси има все по-голяма необходимост от точки, за да не изостане пък от 4-то място, така че няма друга алтернатива освен да се справи с Кардиф. Гигантската разлика в класите ще е това, което ще изпрати гостите обратно към Лондон с пълен актив от точки.

Прогноза: Кардиф – Челси, 31/03/2019

В ранния неделен следобед Челси ще победи с минимум гол разлика. В кадрови план домакините са без контузените Сол Бамба и Калъм Патерсън, а под въпрос са Джо Бенет и Хари Артър. В „синия“ лагер проблемите почти липсват. Късен фитнес тест ще преминат Рубен, Итън Ампаду и Давиде Дзапакоста, а всички останали са на линия.

Англия, Висша лига (неделя)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации