Коефициенти и оферти за финала Португалия – Франция

Дойде времето за големия сблъсък, който ще определи коя нация играе най-добър футбол в Европа. До финалната права достигнаха отборите на Португалия и Франция, остава да разберем само кой ще грабне короната на Европа.

Efbet предлага коефициент от 4.75 за победа на Португалия, 3.10 за равенство в редовните 90 минути и 2.05 коефициент за победа на домакините Франция. Опцията за над 2,5 гола в срещата се предлага при 2,70 коефициент, което еднозначно показва очакванията за малко голове в срещата, както и ставките за обстоятелството и двата отбора да отбележат гол в размер на 2.20.

Единствено в Betfair, но само за нови клиенти, само днес можете да направите своя залог за вашия фаворит във финала на топ коефициенти. Борсата за залози предлага точно 10.00 коефициент за победа на Португалия, а за Франция коефициента е 6.00. Ако все пак вашия избор е неправилен, от букмейкъра ще ви възстановят губещия залог, а като допълнение ще получавате по €2 за всеки паднал гол в мача. За да се възползвате от тази опция трябва да нямате регистрирана сметка в Бетфеър, и да натиснете ТУК.

Заедно с тези топ коефициенти Betfair дават възможност и за феновете на Кристиано Роналдо да заложат португалеца да отбележи гол в мача, като за това предлагат коефициент от 5.00. Ако мислите, че Роналдо ще се разпише тази вечер и нямате регистрирана сметка в betfair, натиснете тук, регистрирайте се и се забавлявайте.

Вижте пълен анализ на срещата Португалия – Франция.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПортугалия – Франция, Финал Евро 2016, 10 юли 2016
Next articleЖрински Мостар – Легия Варшава (12 юли 2016)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!