Комбо залог за петък (11 авг 2017)

Супер комбо залог от два мача за петък, 11 август 2017:

Септември – ЦСКА
Прогноза: -1.5 АХ ЦСКА @ 1.90

Септември се промъкна в елита и това не е кой знае колко изненадващо съгласно редица налични фактори през предходната кампания. Влизането в А група ще се окаже елементарно в сравнение със задачата за задържане в него към края на кампанията. Офанзивата на тима не е на желаното ниво като донесе необходимия резултат (отбелязване на гол) едва веднъж за изминалите 270 минути (обхвата на трите сблъсъка през сезона). Въпреки това по някакъв начин новакът изкопчи победа и то на негостоприемния стадион в Благоевград. Същевременно ЦСКА се препъна срещу Славия и Лудогорец, за да се разправи с пловдивските Ботев и Локомотив. „Червените“ нанизват гол след гол, а срещу новосформираната отбрана на тим от нивото на Септември ще продължат серията си. Борис Галчев няма да е достатъчен в средата на терена за домакините, които ще бъдат надиграни и победени от набиращия все по-висока скорост армейски тим.

Спортинг – Сетубал
Прогноза: -1.5 АХ Спортинг @ 1.55

Спортинг Лисабон прави някакви плахи опити да наруши двуострото развитие във върха на португалското първенство. Всеизвестно е какви са постиженията на Порто и Бенфика през последните години, а безспорно е, че тези на Спортинг по никакъв начин не могат да се сравнят с тях. Жорже Жезус е точният човек, който да преобрази „лъвовете“ и да ги върне в голямата игра. Привличането на качествено острие в лицето на Сейду Думбия, което да подпомогне титулярния таран от последния сезон – Баст Дост, е в състояние да доведе до кардинална промяна към добро за лисабонския спящ гигант. Хубавото за тима беше, че взе желания „летящ старт“, съсичайки Авеш с 0:2 преди 5 дни. Считаният за един от най-големите таланти на португалския футбол – Желсон Мартинс, се превърна в играч на мача, като прониза на два пъти мрежата зад Факини. Най-накрая Спортинг разполага с достатъчно стойностни футболисти, за да се доближи до Порто и Бенфика. Визитата на Спортинг ще е още по-тежка за гостите от Сетубал и от спора им с Морейрензе в първия кръг, тъй като този път те ще са без титулярния си централен бранител Фернандеш, получил червен картон. Футболистите на Спортинг ще загатнат, че е напълно възможно този да е техният сезон и ще се позабавляват срещу един от опашкарите в лигата.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleМан Юнайтед – Уест Хям
Next articleНица – Троа
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!