Коритиба – Баия, прогноза (15 юни 2017)

Коритиба – Баия
Бразилия, Серия А
Начало: четвъртък, 15 юни 2017 г., 20:00
Стадион: Естадио „Куто Перейра“

Коритиба не са си и представяли по-добър старт на сезона. За изминалите шест кръга отбора допусна само едно поражение, при четири победи и едно равенство. След тези резултати футболистите на Пачекино заслужено заемат трета позиция във временното класиране, а по-всичко личи, че засега ще запазят това място, след като приемат у дома един от най-слабите гости засега – отбора на Баия.

Баия загубиха и трите си гостувания до момента, докато на своя земя са безпогрешни.  Отбора е новак този сезон и дори е похвално това, което постигнаха. Баия притежават добре изградена защитна линия, която не позволи във вратата им да бъдат допуснати повече от два гола.

Коритиба не спечели последният мач завършвайки 2-2 срещу Ботафого, но като гости. У дома, отбора подобно на своя съперник е безгрешен и много трудно ще допусне това обстоятелство да се промени. Освен това статистиката в тази среща е изцяло в полза на домакините, след като Баия 17 поредни мача не успяват да победят този съперник.

За последно Коритиба и Баия играха един срещу друг през декември месец 2014 година, когато Баия отново се бяха завърнали в елитната Серия А на бразилския футбол.

Прогноза: 1 @ 1.80 коефициент в Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleСтатистически футболни прогнози (15 – 16 юни 2017)
Next articleФин Харпс – Шамрок Роувърс, прогноза (16 юни 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!