Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Левски – Дунав Русе

Първа Лига, България
Левски Левски
13 авг
Дунав Русе Дунав Русе
21:00
Прогноза: 1

Дунав Русе ще се опитат да наваксат нулевото равенство срещу Етър Велико Търново при гостуването си на Левски в неделя вечер. Веселин Великов е сериозно амбициран да спечели тази визита, макар и неговия отбор да е поставен в позиция на аутсайдер в този мач. Надеждите на Великов са Дунав да се представи най-малкото както при последното им пътуване в София, когато през април месец тази година двата отбора завършиха при резултат 1-1, а попадението за Левски бе автогол.

Левски пък ще търсят първи успех под ръководството на Делио Роси. Италианския спец дебютира начело на сините със загуба с 1:3 в контролата със Сливнишки Герой през седмицата. В приятелския мач обаче участие взеха много от резервите на Левски. Първи гол за клуба пък отбеляза Габриел Обертан. Въпреки назначението на Делио Роси, едва ли ще видим много промени в състава на сините. Димитър Пиргов е наказан и неговото място в центъра на защитата ще заеме Давид Яблонски, който излекува контузия.

Делио Роси ще се опита изцяло да промени организацията в играта на сините. В първата си среща под ръководството на италианеца, Левски ще бъде много мотивиран отбор. Очакваме сините да вземат трите точки срещу Дунав, който показа колебания в играта си преди седмица.