РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

„Лисиците“ вече минават за един от тимовете от по-висока класа в английския елит, а макар много по-скоро да се появи на най-високото равнище, същото е в сила и за техния съперник от Уулвърхямптън.

Така това ще е мач между опоненти, които имат много, много общи неща. Роджърс въведе немалко корекции в редиците на своите и те вече играят по-постепен футбол, разигравайки топката много повече и разчитайки на това да превземат средата на терена, където да правят подаване след подаване и да принудят съперника да изпадне в ситуация, в която просто да се отбранява.

Точно това е любимата развръзка за „вълците“, които използват мълниеносните си контри, така че този мач е повече от интересен от всяка една гледна точка. Освен, че на терена ще видим футболисти от страшно сериозен калибър, то същото ще е в сила и за треньорите, които ще са на двете скамейки.

Сблъсък между треньори и футболисти от такава величина – какво по-интересно от това във футбола?

„Лисиците“ ще съумеят да се озоват в своята любима позиция и то с лекота. В по-голямата част от игровото време Уулвс ще се защитава и въпреки това превъзходството на домакините няма да е така отчетливо.

Този мач ще се превърне в едно от украшенията на кръга, но не в отношение на голове, а в много други такива. Играта в отбрана ще е на топ ниво, а головете така и ще останат блян за феновете.

Прогноза Лестър – Уулвърхямптън: Под 2.5 @ 1.70

FT: 0-0 (печели)