Лого на отбора Ливърпул
Ливърпул
16 дек 2020
Англия, Висша лига
ФК Тотнъм лого
Тотнъм

Ливърпул стъпи накриво и изпусна възможността да изпревари точно този си опонент с което и еднолично да оглави подреждането. И към началото на този междинен кръг точно тези отбори са стъпили на първата позиция, като все пак Тотнъм е нейният притежател единствено поради по-добрата си голова разлика.

Безкрайно качествен ще е двубоят, който със сигурност ще е в центъра на вниманието не само през целия ден, а и през цялата седмица. Тотнъм разчита страшно много на дуото си в нападение, което със сигурност носи желаните резултати. При тези непрестанни травми за Ливърпул, със сигурност лондонският опонент ще има възможност да се разпише.

Дошъл си за бонуса Winbet

Нападението на „червените“ обаче е много страховито и със сигурност ще нанесе сериозни поражения по „шпорите“. Подобрението при играта е отбрана на лондончани е налице, няма и как да е по друг начин при положение, че разполагат с треньор като Моуриньо. Те не допуснаха гол срещу Ман Сити, но срещу Ливърпул и то като гости, просто не се вижда как ще го сторят. Още от самото начало „червените“ ще са по-дейни и ще погледнат към победата.

22bet дава 250 лв. бонус