Лого на отбора Ливърпул
Ливърпул
16 дек 2020
Англия, Висша лига
ФК Тотнъм лого
Тотнъм

Ливърпул стъпи накриво и изпусна възможността да изпревари точно този си опонент с което и еднолично да оглави подреждането. И към началото на този междинен кръг точно тези отбори са стъпили на първата позиция, като все пак Тотнъм е нейният притежател единствено поради по-добрата си голова разлика.

Безкрайно качествен ще е двубоят, който със сигурност ще е в центъра на вниманието не само през целия ден, а и през цялата седмица. Тотнъм разчита страшно много на дуото си в нападение, което със сигурност носи желаните резултати. При тези непрестанни травми за Ливърпул, със сигурност лондонският опонент ще има възможност да се разпише.

Нападението на „червените“ обаче е много страховито и със сигурност ще нанесе сериозни поражения по „шпорите“. Подобрението при играта е отбрана на лондончани е налице, няма и как да е по друг начин при положение, че разполагат с треньор като Моуриньо. Те не допуснаха гол срещу Ман Сити, но срещу Ливърпул и то като гости, просто не се вижда как ще го сторят. Още от самото начало „червените“ ще са по-дейни и ще погледнат към победата.