Локомотив Москва – Динамо Москва (14/09/2018)

Футбол Русия, Локомотив Москва - Спартак Москва Висша Лига
Прогноза за двубоя Локомотив Москва – Динамо Москва

Локомотив Москва и Динамо Москва са съседи в класирането, като ги дели само една точка. Двата отбора заемат място в средата на таблицата, като с една идея по-добре представящ се е отбора на Динамо Москва.

Локомотив Москва не успя да стигне до трета поредна победа, след като бе спрян в Краснодар с 2-1. Действащия шампион на Русия се представя доста под очакваното, със само два успеха в изминалите шест мача. В петък Локомотив е длъжен да спечели това дерби, в противен случай морала в играчите на Юрий Сьомин съвсем ще се изгуби.

Динамо Москва се радват на добра кампания, след като допуснаха само едно поражение като гости на Спартак Москва в края на месец август. Футболистите на Дмитрий Хохлов успяха да се справят с намиращият се на пето място тим на Оренбург в предходния кръг и със сигурност ще създадат доста грижи на „столичните железничари“ в петък!

Локомотив Москва определено е по-добрия тим тук, а и предходните мачове с Динамо демонстрираха надмощието си. Въпреки всичко проблемите в лагера на Сьомин няма как да не се отразят и равенството ще се окаже най-логичния изход за този мач!

Последни шест срещи между Локомотив и Динамо Москва:

14.04.2018 Динамо Москва 0-4 Локомотив Москва
01.10.2017 Локомотив Москва 3-0 Динамо Москва
30.11.2015 Динамо Москва 2-2 Локомотив Москва
02.08.2015 Локомотив Москва 1-1 Динамо Москва
04.04.2015 Динамо Москва 2-2 Локомотив Москва
02.11.2014 Локомотив Москва 4-2 Динамо Москва

Прогноза Локомотив Москва – Динамо Москва: Равен

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНица – Рен (14/09/2018)
Next articleГалатасарай – Касъмпаша (14/09/2018)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!