Футбол Русия, Локомотив Москва - Спартак Москва Висша Лига
Прогноза за двубоя Локомотив Москва – Динамо Москва

Локомотив Москва и Динамо Москва са съседи в класирането, като ги дели само една точка. Двата отбора заемат място в средата на таблицата, като с една идея по-добре представящ се е отбора на Динамо Москва.

Локомотив Москва не успя да стигне до трета поредна победа, след като бе спрян в Краснодар с 2-1. Действащия шампион на Русия се представя доста под очакваното, със само два успеха в изминалите шест мача. В петък Локомотив е длъжен да спечели това дерби, в противен случай морала в играчите на Юрий Сьомин съвсем ще се изгуби.

Динамо Москва се радват на добра кампания, след като допуснаха само едно поражение като гости на Спартак Москва в края на месец август. Футболистите на Дмитрий Хохлов успяха да се справят с намиращият се на пето място тим на Оренбург в предходния кръг и със сигурност ще създадат доста грижи на „столичните железничари“ в петък!

Локомотив Москва определено е по-добрия тим тук, а и предходните мачове с Динамо демонстрираха надмощието си. Въпреки всичко проблемите в лагера на Сьомин няма как да не се отразят и равенството ще се окаже най-логичния изход за този мач!

Последни шест срещи между Локомотив и Динамо Москва:

14.04.2018Динамо Москва0-4Локомотив Москва
01.10.2017Локомотив Москва3-0Динамо Москва
30.11.2015Динамо Москва2-2Локомотив Москва
02.08.2015Локомотив Москва1-1Динамо Москва
04.04.2015Динамо Москва2-2Локомотив Москва
02.11.2014Локомотив Москва4-2Динамо Москва

Прогноза Локомотив Москва – Динамо Москва: Равен