Манчестър Сити
Ман Сити
15 дек 2020
Англия, Висша лига
Лого на отбора Уест Бромич
 Уест Бромич

Ман Сити се доближава все повече до най-добрия си футбол. Всеки един фен на тази игра просто има представа колко класен е този отбор под ръководството на Гуардиола. Съвсем наскоро клубното ръководство положи огромни усилия, за да се стигне до удължаване на контракта на испанеца и в крайна сметка точно това се случи.

Навярно Сити ще прибегне до някой трансфер още след броени седмици, когато отваря зимния прозорец, така че със сигурност ще е сред големите фаворити за титлата, въпреки минималното си изоставане.

Уест Бромич ще има много неприятни мигове в тази визита. Рано-рано момчетата на Билич ще бъдат натикани в собствената им половина, а на моменти и в наказателното поле. Хърватинът ще прибегне до много дефанзивен състав, единствено поглеждайки към това да не допусне неговият отбор да бъде разгромен.

Минимално поражение в тази визита на „Етихад“ ще е съизмеримо с победа за гостите. Все пак Уест Бром ще изгради няколко дефанзивни линии, които просто няма да позволят на Сити да демонстрира головив си усет.