ФК Манчестър Юнайтед
Ман Юнайтед
20 дек 2020
Англия, Висша лига
ФК Лийдс
Лийдс

„Червените дяволи“ се доближиха за пореден път до величието след като записаха изумителната 10-а поредна победа като гост. Това със сигурност ги поставя в много добра позиция преди сблъсъка с Лийдс, но за кой ли път те просто ще извървят пътя от успеха до провала и обратно.

Нещо подобно се случва вече многократно през сезона. Ранното отпадане от най-силния европейски турнир беше голямо разочарование, но само няколко дни след това момчетата на Солскяер бяха равностойни, че на моменти даже и надиграха силния си градски съперник, воден от Пеп Гуардиола. Ман Юнайтед има само 2 триумфа в последните си 5 домакинства, като единствено при успеха с 4:1 над Башакшехир разгърна най-доброто от себе си.

Дошъл си за бонуса Winbet

Лийдс е много неудобен за все повече водещи английски тимове. Разчитащ страшно много на това да създава възможно най-много положения пред противниковата врата, отборът на Биелса си спечели много нови почитатели. И срещу Юнайтед той ще демонстрира още от същото като ще е напълно равностоен и ще спечели този АХ.

22bet дава 250 лв. бонус