Мексико – Русия, прогноза (24 юни 2017)

Изключително инфарктна среща за Русия, които са на път да напуснат Купата на Конфедерациите. Двубоя Мексико – Русия ще се изиграе на стадион „Казан Арена“ от 18:00 часа в събота, 24 юни 2017г.

Русия остават на трето място в групата, след като бяха категорично надиграни в изминалия кръг от Португалия. Футболистите на Станислав Черчесов не успяха да регистрират нито един точен удар във вратата на противника и благодарение на добрата им игра в защита и професионалните действия на вратаря Акинфеев се спасиха от унизително поражение.

Трудностите, които изпитваха срещу Португалия вероятно ще се пренесат и на терена с Мексико, което ще ги постави под сериозно изпитание да отпаднат от турнира за Купата на Конфедерациите като домакини още в груповата фаза. Единственото предимство, което може би ще имат Русия е слабата защита на Мексико, но за да стигнат до там, задължително трябва да печелят повече битките в средата на терена.

Мексико вече се оглеждат за полуфиналите, след като достигнаха до пълен обрат в изминалия кръг с аутсайдера в групата Нова Зеландия. „Ел Три“ допуснаха гол в първата част, но успяха да обърнат резултата в своя полза, с което стъпиха на лидерското място в групата.

Шампионите от Централна Америка делят първото място с Португалия, но също се нуждаят от задължителна победа над Русия, в противен случай ще бъдат извън играта, ако „Сборная“ спечелят този мач, а Португалия надиграе Нова Зеландия.

Двата отбора не са играли по-между си, и в този мач имат един единствен избор – да атакуват! Най-добрия шанс за сигурно класиране е победата в този кръг, което ще накара и двата отбора да не играят предпазливо. Докато Мексико има проблеми в защитата, то в атака „Ел Три“ притежават сериозно оръжие, точно противоположното на това, с което могат да се похвалят Русия.

Прогноза: Над 2,5 гола

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЦСКА София – Университатя Крайова, на живо 19:00 часа ТВ
Next articleВолеренга – Лилестрьом, прогноза (24 юни 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!